Ovih dana na internetu je izašao sjajan tekst o tome kako se pojedini znakovi slažu, što se tiče horoskopskog segmenta. Tekst vam prenosimo u cjelosti, koji je itekako poučan i zanimljiv. Tako se na društvenim mrežama obično se mogu naći brojni tekstovi o tome u koje su znakove zodijaka stvoreni jedno za drugo (i u krevetu). Međutim, za svaki horoskopski znak postoji još jedan koji mu savršeno odgovara – u ponašanju, senzibilitetu… Saznat ćemo vaš par, ako ostanete sa nama do samoga kraja.Ovnovi trebaju djevicu u životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog ovna s obje noge na zemlji.

Bez Vodolije, bik se neće dobro slagati. Naime, Vodenjak je pun energije, temperamentnih i općenito fascinantnih bića. Divi se biku koji se raduje i uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci ne mogu zamisliti život bez bika. Bik je vrlo strpljiv prema ljudima. Također je vrlo srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene značajke za nadopunu živahnog blizanca, koji jednostavno sanja o ovome znaku.Ako postoji znak bez kojeg rak ne može, onda je to škorpija. Hrabar je, odlučan i neustrašiv. Također je strastven i odan. To je upravo ono što treba osjetljivom i suzdržanoj raku. To su bila prva 4 znaka za danas, a ostale znakove vam donosimo u narednim danima. Šta mislite o ovim poređenjima?

Ako ste među ovim znakovima, da li ima istine u svemu što smo vam danas naveli? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja i reakcije.

Preporuke