Saša Popović je još od malih nogu svirao harmoniku, i sanjao je dan kada će postati poznat na Jugoslovenskoj sceni, i taj san mu se ispunio kada je upozno ostatak ekipe iz Slatkog Greha. Sve ostalo je istorija.A 2008. godine odgovorio je na pitanje što će raditi za nekih deset godina, a Saša Popović dao je potpuno točan odgovor. Iako se na putu uspjeha često susretao s mnogim preprekama, nikada nije odustao, a tada ga je njegova upornost navela da postane apsolutno neosporni autoritet u svijetu šou biznisa.

Čak i kad se razišao sa Brenom, opet je pogodio sa osnivanjem Grand produkcije, od koje je zaradio dodatne milione eura.

Sve je počelo kada je, suprotno želji oca Konstantina, Saša napustio pravni fakultet i posvetio se glazbi, jer je to jednostavno bilo jače od njega. A onda je s Lepom Bren i Sltkim Grehom naišao na Milutina Popovića Zahara, koji im je ponudio da snimiju pjesmu “Čačak”, a sve ostalo pretpostavljamo i d znate. Pjesma koja je oborila sve rekorde slušanosti u tom trenutku.1. travnja 1980. trebali smo nastupati u hotelu u Bačkoj Palanci i cijelo mjesto bilo je prekriveno plakatima sa Spasinim licem, to nam je zapravo bila prva pjevačica. Bila je prekrasno građena, fotografirana u vrućim hlačama i bila je prilično privlačna publici. Tako da smo unaprijed rasprodali nekoliko nastupa, a u Bačku Palanku smo došli bez nje, jer je bila bolesna. Šta sad?

Čuli smo da u Brčkom ima jedna mala s dugim nogama. Fahreta se zvala, došla u mini pantolama i frčkma, pucala je od zdravlja. Probamo, odlično pjeva. Nije prošlo malo, pobjegla od kuće i hoće da pjeva s nama. Morao sam ići njenom ocu da mu objasnim o čemu se radi. Spasa je ispala iz svake moguće kombincije.

Preporuke