Šako Polumenta ima dvije kćerke i obje izgledaju kao milion dolara: Zbog starije se Instagram usijao, pogledajte samo to tijelo - Lifesytledom

Šako Polumenta ima dvije kćerke i obje izgledaju kao milion dolara: Zbog starije se Instagram usijao, pogledajte samo to tijelo

ŠAKO POLUMENTA JE POPULARNI PJEVAČ KOJI IMA DVIJE KĆERKE, A U NASTAVKU ĆETE VIDJETI DA ONE KAO MILION DOLARA.

Povremeno je na svom profilu objavljivao neku porodičnu fotografiju, pokazao je sada i svoju kćerku Rijanu koja mu je unuku Melani podarila.

On je kratko napisao ispod slike MOJ ŽIVOT, a svima je dobro poznata i njegova mlađa kćerka Rijana koja svojim izgledom plijeni pažnju.

Sakib Polumenta, poznat kao Šako rođen 27. ožujka 1968. u Bijelom Polju, crnogorski je pjevač. Šako je bio oženjen Vesnom Polumentom i sa troje djece Rialdom, Adisom i Sanelom. Njegov nećak Dado Polumenta već je nekoliko godina poznati pjevač u bivšoj Jugoslaviji. Njegova sestra Azra Polumenta izdala je svoj prvi album 2006. godine. Šako Polumenta objavio je svoj najnoviji album u proljeće 2011. pod imenom “Heroj”.

Njegov stil glazbe pripada turbo-folku, koji je vrlo popularan u državama nasljednicama Jugoslavije.

Polumenta je etnički Bošnjak iz Crne Gore.

Šako Polumenta danas je jedan od najpoznatijih pop i folk pjevača u našoj regiji, a najpoznatiji je po svojim hitovima “Lijepa noć” i “Volim te”, a osim tih pjesama neke su njegove poznate pjesme i “Kida me”; „Anonimni”; “Pogledajmo jutro zajedno”; “Kako je to dobro, biti lud za tobom” i mnoge druge pjesme koje je pjevao kao i ja, iu mnogim duetima s kolegama iz emisije.

Categories: Najnovije

Leave A Reply