Alfa iu omega te glavni čovjek megamilionske produkcije “Grand” Saša Popović rijetko u medijima govori o svom braku i svojoj djeci. To čuva samo za sebe, a svi se pitaju kako uopššte izgleda njegova kćerka, suprugu Suzanu znaju svi, ali šta je sa njegovom kćerkom? Danas vam donosimo baš tu jako neobičnu priču. Naime, Saša Popović sa svojom suprugom Suzanom ima kćerku Aleksandru (18), a Suzanin sin Daniel (30) prihvatio je kao svoju rođenu sestru, i jako se dobro slažu i izgledaju kao jedna velika i složna porodica

Direktor najveće producentske tvrtke na Balkanu, kako Kurir saznaje, upisao je svoju kćerku u privatnu umjetničku školu “Artimedia” u Beogradu, najskuplju i najelitniju srednju školu u jugoistočnoj Europi.Pored brojne poznate djece koja već pohađaju ovu školu talenta, Popović je svoju kćer upisao u ovu elitnu školu odmah nakon što je prodao 51 posto Granda, za jak oveliki iznos novca. Odabrali su pravac produkcije kako bi obrazovali Aleksandru da bi jednog dana mogla zamijeniti oca u poslu kojim se već desetljećima uspješno bavi – otkriva izvor za pomenuti Srbijanski portal.

Popović se može pohvaliti i predivnom kućom koja je jedna od najluksuznijih vila u Beogradu. Suzana i Saša pobrinuli su se da svaki dio kuće bude ukusno uređen, pa na zidovima imaju mnogo umjetničkih djela, kao i neizostavni kamin.

On i njegova supruga brinu su se za svaki detalj u kući. Sve blista, a nezaobilazni dio vile je bijeli glasovir na kojem Saša često zna svirati. Kuć je opremljena sa najnovijom tehnologijom, i naravno da ima i jaki video nadzor.

Preporuke