Popularna pjevačica Jelena Karleuša je definitivno žena koja od ničega napravi nešto. Sigurno ste svi upoznati sa najnovijim skandalom o kojem će se itekako pisati u narednim danima. Naime, prema riječima njenog brata Marka i tetke Danijele na Božićnom ručku na Dedinju gde su bile ove porodice desilo se to da su se njih dvoje posvađali, a Duško ih je prema njihovim riječima pljunuo te ju je onda udario šamarom.

S druge strane članovi Duškove porodice se nikako do sada nisu oglasili povodom cijelog incidenta što je svakako i više nego sumnjivo. Sa druge strane njegovi advokati tvrde da ju nije udario ali je Jelena istrajna tako da je dobila i sudsku zabranu prilaska njenog supruga njegovoj kući na Dedinju koju je kupio za 2.5 miliona evra.

Trenutno se Jelena ne pojavljuje u javnosti, a kako je samo izjavila putem pisane forme moli sve novinare da im se ne mešaju u privatni život. Međutim, ovih dana je izašla i njena slika sa Zoranom Birtaševićem čovjekom koji je sa njom od početka njene karijere. Mnogi vjeruju da između njega i Jelene postoji nešto više.

Advertisement