Goran Bogdan i Jovana Stojiljković poznati su glumački par koji su se u proteklih nekoliko godina zajedno pojavili u nekoliko različitih projekata. Obojica su postigli veliku popularnost u posljednjih pet godina. Novine često ističu njihov talenat, a mediji su i dalje opsjednuti glumcem i glumicom, ali, nažalost, nijedno od njih dvoje nije zainteresirano za otkrivanje intimnih detalja o njihovoj vezi.

Par je bio vrlo privatan u vezi sa svojom vezom, odlučivši da ne dijeli detalje s javnošću niti odgovara na pitanja medija. Međutim, Goran je povremeno dijelio poglede na njihov lični život na svom Instagram nalogu. Jovana je mnogo opreznija, koristi društvene mreže samo u poslovne svrhe. Ona je izjavila da vjeruje da su društvene mreže zlo novog doba i odbija da troši svoje vrijeme na to.

S obzirom da su u proteklom periodu veoma rijetko objavljivali nove zajedničke fotografije, njihovi pratioci su odmah osjetili da se nešto dešava u njihovoj vezi. odmah nakon toga objavljena je nova vijest da je Goran navodno stupio u novu vezu sa određenom djevojkom. Međutim, još uvijek nema konkretnih dokaza za to. S obzirom da je ovih dana objavio novu fotografiju, rekli bi da nema nesuglasica o kojima svi pričaju.

U svojoj najnovijoj objavi, Goran Bogdan se vidi kako grli glumicu Ivu Mihalić. Iako su mnogi ljudi pretpostavljali da je to znak prevare, istina je da njih dvoje jednostavno zajedno rade na novom projektu. Bogdan je nevjerovatno talentovan glumac, pa ne čudi što je uspio da ubedljivo dočara intenzivnu hemiju između njegovog i Mihalićevog lika. Međutim, neki od njegovih obožavatelja požurili su ga pohvaliti za njegov hrabar izbor u prihvatanju ovog novog izazova.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here