Jovana Joksimović već godinama važi za jedni od najboljih i najatraktivnijih TV voditeljica u Srbiji, ali i u regiji, te je ona već nekoliko godina zaštitno lice K1 televizije, a sve do skora, u njenim TV projektima je uz nju stajao i njen kum Srđan Predojević. Njih dvoje su bili najpoznatiji voditelji jutarnjeg programa, i to godinama, te su tako ugostili na hiljade veoma zanimljivih ličnosti, poznatih i nepoznatih lica, te su zajedno snimili na hiljade emisija. Ipak, 2020, mnogi su bili iznenađeni da njih dvoje napuštaju Prvu televiziju, a pošto su kumovi, mnoge je interesovalo gdje će njih dvoje da nastave svoje karijere, te da li će zajedno i dalje da vode emisiju.

Njihova saradnja je trajala skoro 15 godina, te svakako nije bilo jednostavno niti jednome od njih dvoje da samostalno nastavi svoju karijeru. Jovana je dobila posao na K1 televiziji, čiji je vlasnik njen suprug Željko, a za Srđana se zna da je prešao na Pink televiziju. Nakon toga je počeo da se kvari i njihov odnos, mada se njih dvoje nikada nisu oglašavali na tu temu, niti su potvrdili da je sve to istina, niti su bilo šta demantovali

Ipak, oboje su povukli takve poteze da sve zaista djeluje da oni više nisu u dobrim odnosima. Njih dvoje su ispratili jedno drugo sa Instagrama, gdje su oboe aktivni, a mnogima se čini da ovaj njihov potez znači i konačan kraj njihovog dugogodišnjeg prijateljstva, te da je to konačna tačka na njihov odnos. Ljudi bliski njima tvrde da je među njima došlo do poslovnih nesporazuma i da su shvatili da više ne mogu da surađuju po bilo kojoj osnovi, čak i prijateljskoj.

 

 

 

 

.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here