U ovome tekstu ćemo govoriti o jednoj od najpoznatijih porodica u Srbiji, Živojinovićima, koja je veoma često tema u medijima u cijeloj regiji. Lepa Brena spada u red najvećih folk zvijezda Balkana ikada,  kada se davnih osamdesetih pojavila na sceni važila je za pravo osvježenje. U posljednje vrijeme se dosta pisalo i nagađalo sa Breninim odnosom sa starijim sinom Stefanom, koji je u jednom trenutku pokušao ia da krene majčinim stopama, ali se veoma brzo povukao iz toga posla, jer je shvatio da to ipak nije za njega, da bi se nedugo nakon toga potpuno povukao iz javnosti, a mnogo se govorilo i da su njegovi odnosi sa majkom se pogoršali.

Navodno se dosta toga promijenilo kada je Brena objavila jedan detalj iz života na društvenim mrežama, a koji na pravi način pokazuje kakav je njen odnos sa Stefanom, te da se tu ništa nije promijenilo na gore. Radi se o jednom malom gestu sa Stefanove strane, a koji pokazuje da je ljubav između njih dvoje ista, velika i nepoljuljana. Steefan je svojoj majci kupio mali poklon, termosku za kafu, ali je veoma bitno ono što se nalazi na spoljašnjoj strani poklona:

” Za najbolju mamu, a recept je mnogo strpljenja, požrtvovanosti, marljivosti, multitaskinga, teškog rada” – piše na termosu, što je Brena i objavila uz riječi “Od mog Stefana”. Uz sve to je ona pokazala kako su odnosi između nje i Stefana i dalje u najboljem redu, samo da je on odlučio svoj život da malo živi na drugačiji način i dosta samostalnije. Ne želi da se pojavljuje na nekim okupljanjima jer strahuje od korone, i kako je Brena navela, to je jedina prava istina, te da dolazi svojoj kući, kod roditelja redovno

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here