Sad kopira i Cecu: Anabela promijenila frizuru nakon toliko godina, izgleda potpuno drukčije (Foto) - Lifesytledom

Sad kopira i Cecu: Anabela promijenila frizuru nakon toliko godina, izgleda potpuno drukčije (Foto)

Odmah se pjevačica svojim pratiocima na Instagramu pohvalila novom frizurom i podijelila fotografiju na društvenim mrežama, te je izazvala mnoge reakcije.

Nakon duže vremena, Anabela Atijas odlučila je promijeniti frizuru – i na taj način ispratiti trend koji očigledno vlada ove sezone!

Pjevačica Anabela Atijas u svom izgledu je drastičnu promjenu napravila. Odlučila je da svoj imidž promijeni, a odmah je o tome svoje pratioce obavijestila na društvenim mrežama.

Atijasova je značajno skratila kosu i na paž se ošišala, a sami procijenite kako se dopada vama ova promjena.

Inače, korisnici na društvenim mrežama imali su razne reakcije na njenu promjenu imidža, a mnogi se slažu u tome da je ona iskopirala ovim potezom Cecu, s obzirom na to da je srpska folk diva nedavno skratila kosu i na paž se ošišala, te tako iznenadila svoje fanove.

Ostaje još samo da vidimo hoće li i njena kćerka Luna Đogani odlučiti ispratiti ovaj trend i skratiti svoju kosu – ali čisto sumnjamo u to, jer je praktično već duga kosa postala njen zaštitni znak. Kako se vama sviđa nova promjena na Anabeli?

Pjevačica je priznala i da je potražila pomoć psihologa, nakon što je od javnosti dobila žestoke reakcije zbog Luninog ponašanja u rijalitiju.

-Govorila sam veoma često o tome da idem na terapije, što svakome preporučujem ko se ne može snaći. Terapije olakšavaju svakodnevnicu i mnogo pomažu. Volim kad kažem na seansama: To i to je izašlo u novinama, a psiholog mi odgovori: Dobro, i? Onda ja uporna budem i kažem: Ali ona je to i to rekla, a on ponovo: Dobro, i? Onda stvarno shvatiš to: Dobro i? Niko mi nije od plate odbio. izjavila je Anabela.

Loading..

Categories: Uncategorized

Leave A Reply