Šabanova kćerka Sanela je posjetila očev grob: Onda je uradila nešto od čega ćete početi plakati, prizor koji kida srce i dušu (Foto) - Lifesytledom

Šabanova kćerka Sanela je posjetila očev grob: Onda je uradila nešto od čega ćete početi plakati, prizor koji kida srce i dušu (Foto)

17 FEBRUARA JE U NJEMAČKOJ NASTRADAO KRALJ NARODNE MUZIKE ŠABAN ŠAULIĆ. VELIKA JE BOL NA ESTRADI, I JOŠ UVIJEK NIJE PROŠLA ŽALOST, POGOTOVO NE NJEGOVU PORODICU KOJA JOŠ UVIJEK NE MOŽE DOĆI SEBI. REDOVNO POSJEĆUJU NJEGOV GROB, A TAMO SU NAJVIŠE NJEGOVA DJECA KAO I SUPRUGA GORDANA ŠAULIĆ.

Šabanova kćerka Sanela je u subotu posjetila Šabanovo grobno mjesto, zapalila je par svijeća, a onda je očistila cijeli njegov spomenik. Nakon svega toga je stavila par ruža i zapalila cigaru koju je spustila na spomenik.

Svi vrlo dobro znaju i oni koji su ga poznavali, da je njen otac bio jako veliki pušač, i ko god dođe na njegov grobno mjesto, pod sigurno ostavi jednu pripaljenu cigaru blizu njegove slike i samog mjesta.

Sanela je uz pratnju svojih rođaka, neko vrijeme provela na samom grobnom mjestu u tišini i svojim mislima, da bi se udaljila u pravcu svoje kuće. Ono što se zna od ranije je to da je njihova majka Goca već otputovala u još za sada nepoznatom pravcu na odmor, i da se malo udalji od svog velikog pritiska koji je od februara do danas.

Sanela i Ilda su već odradili pola posla oko Šabanovog mini muzeja, koji će se nalaziti u njegovoj rodnoj kući u Šapcu.

Categories: Showbizz

Leave A Reply