U ovome tekstu ćemo malo da se dotaknemo poznatog TV voditelja Ivana Ivanovića, posebno njegove straije kćerke koja je sve više tema u srpskim medijima, posebno kako je početkom ove godine, u februaru mjesecu postala punoljetna, te je napunila 18 godina. Ona se zove Staša, i o njenom odnosu sa poznatim ocem se više ili manje sve zna, mada njih dvoje već godinama ne žive skupa zbog toga jer su njeni roditelji razvedeni, ipak i njeni roditelji, majka Zorica i otac Ivan su u dobrim odnosima.

Do Staša jeste često u novome domu svoga oca, ona ipak najviše živi sa svojom majkom, te pokušava da ne privlači pažnju medija, koju će ova mlada umjetnica sigurno, s vremenom, sve više dobijati Tako je kćerka Ivana Ivanovića nedavno otkrila i jedan veoma zanimljiv detalj, a vjerojatno nije ni razmišljala mnogo o tome kada je na društvenim mrežama objavila jednu svoju fotografiju, na kojoj se vidi kako izgleda unutrašnjost doma u kojem živi sa svojom majkom Zoricom. Dom Staše Ivanović je kao što se stoga može vidjeti, prozračen i svijetao a ona ga još više uljepšava sa svojim predivnim osmijehom.

Ipak, čini se da to što je njegova kćerka napunila 18 godina poznatom voditelju baš i nije palo najbolje, jer je po njemu previše brzo odrasla, mada je jako ponosan na nju i na njene godine. On je rekao kako će Staža zauvijek ostati njegova ćuftica, te joj je poželio mnogo sreće u njenom samostalnom životnom putu koji joj predstoji. Poznati voditelj, kao što je poznato ima u drugom braku i mlađu kćerku Lolu, te je sada posvećen njenom odrastanju, a njegova starija kćerka mu itekako pomaže oko toga.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here