Za danas imamo jednu jako zanimljivu i potresnu ispovijest, koju je jedna gospođa podijelila na društvnim mrežama. Naime, imala sam vrlo strastven brak sve dok se moje dijete nije rodilo. Tada je sve po mene i moj brak, krenulo nizbrdo. Nakon rođenja djeteta, udebljala sam se i previše, jednostavno nisam mogla prestati da jedem, probala sam više puta s različitim dijetama, ali ništa nije uspjelo. Tada sam naglo počela vježbati, trenirati u garaži, dizati utege.Radila sam na sebi i previše, i skresala sam i ishranu i dovela sam je do perfekcije. 

Odmah sam znala da ima drugu. Jedne noći dok je spavao ušla sam u njegov profil i naišla na jako zanimljivu prepisku. Nije imao drugu. Nije ni tražio drugu.Razgovarajući sa njim nakon toga sramežljivo mi je priznao da mu smeta moja težina i da je najteže za njega to što me ne može uzeti u naručje i odvesti u spavaću sobu, ovo je veliina i sjaj njegove nježnosti, pa je počeo vježbati, pa ne želi se odreći svoga rituala, to smo reovno radili prije nego što se dijete rodilo. 

Moj muž. Moram li vam reći da već dva mjeseca jedem kao mali vrabac. Pa to je moja ljubav, šta reći o njemu nego da me je oduševio sa svojom izjavom. 

Preporuke