Sa.hranjen mladoženja koji je prvu bračnu noć stradao: Desilo se čudok dok su iz kapele iznosili kovčeg - Lifesytledom

Sa.hranjen mladoženja koji je prvu bračnu noć stradao: Desilo se čudok dok su iz kapele iznosili kovčeg

JUČER JE NA POSLJEDNJI POČINAK ISPRAĆEN MARKO ANĐELIĆ, 32-GODIŠNJI MUŠKARAC KOJI JE U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI STRADAO NEKOLIKO SATI POSLIJE VJENČANJA, DOK JE SA SVADBE RAZVOZIO GOSTE.

Njegovi roditelji, odnosno brat i sestra, supruga Marija, veliki broj prijatelja i rodbine iz Hercegovine i Srbije, ali i kolege iz Ministarstva finansija Srbije gdje je radio, na vječni počinak u selu Gornje Vrbno kod Trebinja su ispratili Marka, odatle je i njegova porodica porijeklom.

Ja ne mogu da vjerujem da ga ispraćmo, prošle sedmicmo smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, sada ga sahranjujemo, nevjerovatno je šta život i sudbina urade čovjeku, svadbi u rodnom kraju se radovao, on se radovao zajedničkom životu sa Marijom, svi smo mi sada šokirani kazao je njegov kolega iz Beograda. Iako je kiša u Trebinju padala, sunce se pojavila nakon što su iznijeli kovčeg sa Markovim tijelom iz gradske kapele, a ubrzo su sunce zaklonili crni oblaci ponovo.

Marko je stradao u Mokri dolovi naselju kada je sa svadbe razvozio svoje prijatelje.

Njegova supruga se nalazila u drugom automobilu, a nesretni muškarac je sa automobilom Alfa Romeo sletio s puta i u stijenu udario, dvije osobe su dobile lakše povrede, a dvije teško, među kojima i sam Marko koji je stradao. Mladoženja je krenuo da ovede svoje prijatelje u drugi motel blizu mjesta nesreće.

Categories: Najnovije

Leave A Reply