Ruski travar pronašao lijek za najgoru bolest, farmaceutska industrija mu ga oduzela: Procurio recept, preuzmite ga dok ponovo nije ukinut - Lifesytledom

Ruski travar pronašao lijek za najgoru bolest, farmaceutska industrija mu ga oduzela: Procurio recept, preuzmite ga dok ponovo nije ukinut

I danas ćemo se usredotočiti na najgoru moguću bolest koja pogađa cijelo čovječanstvo, a to je sigurno tu – mor.

Za svaku je moguću bolest izmišljen lijek, ali ne za tu – mor, koji svakodnevno ima mnogo oboljelih koji preminu. Ponekad imamo naznaku o nekom lijeku, ali ona vrlo brzo nestaje i gubi se svaki mogući trag od nje. Imamo priču o ruskom znanstveniku i liječniku, profesoru Christu Mermerskyju, koji ima recept koji mnogi vide kao revolucionarni lijek, uz pomoć kojeg su hiljade ljudi izliječene od raaka, piše jedan hrvatski portal.

“To je hrana za izlječenje cijelog organizma, a raak se u takvom organizmu gubi i nestaje”, rekao je prof. Mermersky u svojim predavanjima.

Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, vraća imunitet, čisti jetru i bubrege. Također poboljšava rad mozga i pamćenje, štiti od srčanog udara i liječi one koji su imali srčani udar ili moždani udar. Mnogi kažu da je najbolji lijek za sve vrste raaka.

Evo što vam treba za ovaj vrlo učinkovit recept:

15 svježih, zdravih BIO limuna,
400 g svježih orašastih plodova,
1 kg domaćeg meda,
12 glava svježeg češnjaka,
400 g proklijalog zrna (mlada zelena pšenica).

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice stavite kada je skuhate u staklenu teglu. Zalijte vodom da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10 – 12 sati promijenite teglu i dobro operite pšenicu, a zatim ga procijedite opet. Ostavite pšenicu u prahu u tegli 24 sata. Nakon toga dobit ćete pšenicu iz klica, dužine 1-2 milimetra, samljeti pšenicu, orahe i oguljeni luk.

Samljeti 5 limuna s korom i sve izmiješati. Od ostalih 10 uzmite samo sok i miješajte s ostatkom mase dok smjesa ne bude homogena. Dodajte med i duže miješajte drvenom kašikom i sipajte u staklene. Ostavite ih u frižideru 3 dana i tada možete početi konzumirati.

Loading..

Categories: Zdravlje

Leave A Reply