Nakon godina upornih glasina o njihovoj rastavi, Jelena Karleuša, cijenjena pop zvijezda, krajem 2022. konačno je priznala da joj se brak sa Duškom Tošićem raspada. Uprkos Karleušinim naporima da spase njihovu porodicu, čini se da je njihov razvod neizbežan, iako još uvek nije okončan. Karleuša je otkrila da Tošić sebe više ne smatra dijelom njihove porodice, ali oba roditelja daju sve od sebe da svoje kćerke zaklone od bilo kakvih sukoba. To je bilo vidljivo na nedavnoj fotografiji slavnog fudbalera, koji je sada uspješan fudbalski menadžer.

Fascinantno je da roditeljska dinamika Atine i Nike ne deluje štetno na njih, jer uživaju u kvalitetnom druženju i sa majkom i sa ocem. Bivši partneri se trude da udovolje svojim dragim potomcima, a Duško često organizuje uzbudljive izlete koje njihove ćerke željno iščekuju. Ovom prilikom porodica je krenula na putovanje u Italiju u pratnji svog proslavljenog oca. Nika, koja je nedavno bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, posebno na TikToku, dokumentirala je cijelo iskustvo.

Duško je na Instagramu podijelio objavu sa stadiona u Rimu gdje se odigrala utakmica između Rome i Intera. I njegova najmlađa ćerka je objavila fotografiju iz istog grada, otkrivajući da je spojio posao sa zadovoljstvom i poveo svoju decu na put. Duško i njegova porodica su u Italiji, a njegovo mlađe dijete ide očevim stopama vredno trenirajući fudbal. Svoje očinske obaveze ispunjava tako što provodi dovoljno vremena sa svojom djecom Atinom i Nikom i brine da se sa njima kvalitetno provodi u slobodnim trenucima.

Vrijedi napomenuti da je Karleuša također izrazila svoje divljenje Dušekovom očinskom i roditeljskom umijeću. Jelena je svojevremeno za Story rekla da, dok on pokušava da što više razgovara sa decom, oni ipak imaju ozbiljnije razgovore sa majkom. Pohvalila je svog partnera Duška što se nikada nije suprotstavio niti protivrečio bilo kojoj njenoj vaspitnoj odluci, a čak i kada mu se djeca žale, on jednostavno odgovara: “Ako se mama složi”.

Duško potpuno vjeruje u Jeleninu sposobnost da donosi dobre odluke za njihovu djecu, posebno u pogledu njihovog obrazovanja. Iako je možda opušteniji u manjim stvarima, on se poklanja Jeleni o važnim stvarima u vezi sa vaspitanjem njihove dece. Često pita decu šta je Jelena rekla, a ako mu kažu, bez pogovora prihvata. Jelena je zahvalna na Duškovoj nepokolebljivoj podršci i njegovoj spremnosti da joj dozvoli da preuzme vođstvo u roditeljstvu, ali oboje razumeju da je malo verovatno da će se porodica uskoro ponovo spojiti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here