Raskošan život i mrtvi luksuz: Ovako izgleda kuća Ace Lukasa (Foto) - Lifesytledom

Raskošan život i mrtvi luksuz: Ovako izgleda kuća Ace Lukasa (Foto)

MNOGE BALKANSKE ZVIJEZDE JAKO DOBRO ZARAĐUJU, I NA TAJ NAČIN ŽIVE BAŠ LAGODNIM ŽIVOTOM. VEĆINA IH TROŠI NA PROVODE I SKUPOCJENE AUTOMOBILE, DOK ONI MALO ISKUSNIJI I PAMETNIJI ULAŽU U NEKRETNINE. TO JE NAJBOLJE OD SVIH RADIO ŠABAN ŠAULIĆ, KOJI JE IMAO DESETINE NEKRETNINA U KOJE JE DO SAME SVOJE SMRTI ULAGAO NOVCE OD NASTUPA. DANAS VAM DONOSIMO PRIČU O ACI LUKASU.

Jedan od najpopularnijih pjevača na kompletnoj Balkanskoj estradi i najbogatiji je Aca Lukas.On puni sve dvorane širom Balkana, i jako lijepo zarađuje. Čovjek za kojeg se vežu mnoge sporne situacije ,a najgore od svega je to što je Aca imao velike probleme sa opojnim sredstvima, od koje se nikada nije do kraja izliječio. Mnogi su Acu zvali  jaka nozdrva zbog njegovog nadrogiranog stava godinama unazad, jer je jako volio sve zabranjene stvari i govorio je otvoreno o tome bez ikakvih problema.

A da je pametan i mudar čovjek,  Aca Lukas je velike količine eura trošio i na lake žene kako je u jednom intervjuu pojasnio da je za samo jednu noć u hotelu gdje je boravio i prenoćio na jednu ženu potrosio blizu 3.000 eura te je oko par stotina eura eura dao recepcioneru samo što je tu dotičnu ženu sproveo do njegove sobe . To je najbolji dokaz koliko je Lukas imao novca,ali i danas ga ima samo što sada malo više razmišlja svojom glavom.

Categories: Showbizz

Leave A Reply