Kad god pomislimo da smo sve vidjeli u životu i da nas više ništa ne iznenadi, uvijek se dogodi nešto novo ili događaj od kojeg zastanemo. Jednostavnije rečeno, koliko je puta došlo do promjena u raznim aspektima života, toliko puta smo do sada mogli svojim očima vidjeti. Danas vam donosimo priču koja se dešava samo jednom u 100 godina ili više. Ipak, danas ćemo govoriti o dva identična blizanca po imenu David i Danijay koji su postali svjetske internetske poznate ličnosti. Njihova majka Stejski se iznenadila kada je videla da je jedan dečak crn sa tamnom kosom, dok je drugi veoma bled sa svetlom kosom.

 

“Nismo znali za ovo dok sam bila trudna, pa je to bilo veliko iznenađenje i neverovatan trenutak kada je prvi bliznaca izašao sa crnom kosom, a drugi sa zlatnom. Lekari su mi na pregledima govorili da imam potpuno jednojajčane blizance” – započela je ona svoju ispoved. Inače, ovi dečaci su iz Nigerije, a ustanovljeno je daa dejvid ima retku dijagnozu, koja se zove albinizam:

 

“Njihov tata je bio van sebe od oduševljenja, a odmah je Dejvida prozvao “Zlatni”. Bio je presrećan kad ih je ugledao. Stajao je više od 10 minuta, zurio u njih i rekao da su oni njegov najveći poklon ikada” – dodala je ova srećna mama koja pored blizanaca ima i stariju ćerku. Oni su im otvorili i profil na Instagramu, a do sada su skupili preko 20.000 folovera. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here