Rijetko ko zna da je on sin Ace Lukasa: Kad vidite o kakvom je frajeru riječ, shvatit ćete zašto žene gube glavu zbog njega, a on ima oči samo za nju (Foto) - Lifesytledom

Rijetko ko zna da je on sin Ace Lukasa: Kad vidite o kakvom je frajeru riječ, shvatit ćete zašto žene gube glavu zbog njega, a on ima oči samo za nju (Foto)

Jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu jeste folk zvijezda Aca Lukas. Sve otkako je počeo sa svojom karijerom koja je išla samo prema uzlaznom pravcu, on ne prestaje da oduševljava svoju publiku. Bitno mu je da se o njemu govori zbog njegovih muzičkih projekata i zbog njegovih nastupa, ali kao i sve ostale estradne zvijezde, ni on nije uspio da izbjegne da se priča u javnosti i o njegovom privatnom životu.

Cijena koju svaka javna ličnost mora platiti ako želi da bude poznata i popularna jeste da se odrekne prava na intimu, a to vam svi oni mogu potvrditi. Kako god, isto to važi i za Acu Lukasa ili bolje rečeno za njegovog sina iz prvog braka, Lazara Vuksanovića, koji je ovih dana počeo da privlači veliku pažnju na društvenim mrežama. Djevojke su počele da gube glavu zbog Lazara, za kojeg se i mi čak moramo složiti da je izuzetno atraktivan mladić.

Kako god, jedna dama je već osvojila njegovo srce, a u nastavku vam donosimo jednu njihovu zajedničku fotografiju nakon koje ćete i vi da se složite s nama da se ne zna kome se od njih dvoje na kraju više posrećilo. Evo kako to ona izgleda.

Kako god, najbitnije je da njih dvoje zajedno uživaju, te da su sretni zajedno. Šta vi mislite o Lazaru, te da li inače simpatišete Acu Lukasa ili vas on i njegov rad nikad nisu pretjerano oduševljavali? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje mišljenje sa vama.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply