Rijetko ko zna da je on sin Ace Lukasa: Djevojke ga proganjaju, filuje ih supstancama ko otac: Oboriće vas s nogu kad ga vidite - Lifesytledom

Rijetko ko zna da je on sin Ace Lukasa: Djevojke ga proganjaju, filuje ih supstancama ko otac: Oboriće vas s nogu kad ga vidite

Ma kako god da se okrenete, Aca Lukas jedan je od najpoznatijih lokalnih pjevača, ali i cijelog Balkana u svakom slučaju, pogotovo kada je riječ o folk sceni našeg kraja, pa nije ni čudo što se o njegovoj porodici uvijek govori u medijima.

Sve javne osobe moraju se složiti s činjenicom da je cijena njihove popularnosti upravo ta da se moraju odreći zaštite svog privatnog života. One koji su im najdraži najčešće pokušavaju držati izvan očiju javnosti i ne žele ih dijeliti na sve vrste portala.

Međutim, kada je u pitanju porodica Ace Lucas i njegova intimnost, svi su nedavno primijetili kako 22-godišnji sin ovog popularnog pjevača počinje privlačiti veliku pažnju na društvenim mrežama, a čini se da ga žene više zanimaju jer on ima na kraju krajeva , zaista nevjerovatan izgled.

Naime, njegovo ime je Lazar Vukasanović sin Ace Lucasa iz prvog braka. Također bismo voljeli čuti vaše mišljenje što se tiče njegova izgleda. Izgleda li kao otac ili možda majka?

Nakon što ste pogledali neke Lazarove slike koje vam donosimo u nastavku našeg članka za koje smo sigurni da će vas ostaviti bez riječi, i za koje vjerujemo da su vam se svidjele, molim vas da nam kažete ponovo.

Poznato je da Aca Lukas često ne viđa svog sina, ali kad odvoji vrijeme, on napravi fotografiju i objavi je na društvenim mrežama.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply