Popularni reper i učesnik Zadruge Ša trenutno proživljava najteže dane u svome životu. On je naime odlučio da krene u emotivnu avanturu sa također učesnicom Zadruge Tarom. Sve vrijeme je opovrgavao mogućnost da su njih dvoje u vezi, do trenutka kada je sazna da je supruga pokrenula spor za razvod braka.

Ša je saznao da je njegova supruga, ili uskoro  bivša supruga, pokrenula spor za razvod braka, te da je uklonila njegovo prezime. Ša nije mogao da vjeruje te je pokušao da napusti zadrugu, no nedugo nakon toga odmah je poletio u zagrljaj i vreli poljubac njegove cimerke Tare.

Tara je odlučuila da raspremi garderober, no Ša nije bio baš iznimno raspoložen za sređivnaje pa su njih dvoje odmah došli u sukob. Ša je rekao da ga Tara izluđuje svojim postupcima, te da ne zna šta da radi.

Tara je podlijelila s njim svoju misao da će da potraži stan u Beogradu, a Ša je odmah dodao kako i on mora da traži novo mjesto za stanovanje. Siguran je da se nema gdje vratiti, te žali za svim stvarima u stanu i sve što je sredio.

Također je izjavio kako ne može da vjeruje šta ga je sve snašlo, te da je ovo sve jedna opšta ludnica. Izjavio je kako jedva čeka da izađe u vanjski svijet. No očigledno Ša nije svjestan šta ga zapravo očekuje u vanjskom svijetu.

Konačno će doći momenat kada će morati da pogleda u oči svoju suprugu, na koji načinće pokušati da opravda sve ono što je uradio, saznat ćemo uskoro.

Advertisement