Za danas jedna jako zanimljiva i često viđena tema, koja interesuje baš svakoga. Istina je da puno stvari u našem životu ovisi o odnosu koji imaju s partnerom i da se zapravo nikada ne definira zašto nas neki pojedinci više privlače nego druge. Uvijek to ima neko veliko ALI. Tako, na primjer, muškarci nikada nisu jasno razlikovali znakove koje trebaju prepoznati kad ih žena zavodi, a ista se noćna mora često događa i u obrnutim situacijama.Svaka osoba, muškarac ili žena, ima svoju metodu, tehniku ​​ili barem tvrdi da je ima, kojom može uspješno zavesti svoju simpatiju. Neko se služi na ovaj, a neko na onaj način. Ali, isto tako, mnogi ljudi osvajaju oslanjajući se na svoj izgled ili na nekim specifičnim sitnicama vezanim uz govor, ponašanje i slično. 

Često čujemo kako su neki ljudi, najčešće žene, u potpunom očaju jer ne mogu pronaći željenog partnera, okrećući se nekim alternativnim metodama osvajanja i zato pozivaju na razne vračare, i žene sumnjivog izgleda sa staklenom kuglom, kako vam proriče sudbinu i govori vam ono što želitre da čujete. 
Ova baka, koja se zove Jovanka, ili Joka, tvrdi da njezina metoda uvijek uspijeva zavesti i da je i ona to puno puta uspjela. Trik je, zapravo, u tome što osoba treba odabrati za sebe idealnu kombinaciju mirisa s kojom će tada privući svoju simpatiju i koja će se tada u potpunosti predati ovoj drugoj osobi. Ova je simpatična baka otkrila i sastojke ovog čarobnog mirisa, i to vodu, med i jedna grančica bosiljka. 

Preporuke