Danas nastavljamo sa vijestima iz Zadruge, rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti sezone i premašio sva očekivanja. Mnogo je zabavno pričati o tome, od jednako najsmešnijeg ljubavnog trougla Zvezdana, Ane i Anđele, preko Filipa, Maje i Aleksandre, do drugog ljubavnog trougla Miljane, Bebice i Zole, iako im je to sada ostalo.

 

S obzirom da je Bebica izašla iz rijalitija, posvađali smo se i između Parsice i Petruccija, te Marka i Sanije, ali izgleda da su se rodile i neke nove veze, veze i šta sve. Primjer za to su Maja Kovačević i Borislav Terzić Terza koji su nedavno ušli u rijaliti. Odnosno, prethodne noći su koristili spoljni toalet, a unutra je bilo prazno, pa su odlučili da se prepuste i naprave veliki potez pod tušem, kakav Bela kuća odavno nije zapamtila.

 

 

Moglo se vidjeti kako se kabina cijelo vrijeme tresla, da je sve od strasti pucalo, čulo se i to kako su oni zajedno dahtali i stenjali, a po svemu sudeću njemu nije trebalo mnogo vremena da završi započeti posao, iako su ih ostali zadrugari stalno prekidali kucajući im na vrata. Nakon što su završili on je izašao napolje, pa su kamere snimile i njegov p*lni organ, koji je mogla da vidi cijela nacija.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here