Pjevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su se jučer ponovo našle pred sudom , na svom poslednjem ročištu. Iako su mnogi zaboravili zašto je cijeli spor uopšte i pokrenut Ceca se pobrinula da sve napomene koji je razlog njenih dviju privatnih tužbi. Naime u ovo je slučaju Ceca tužila Jelenu , bog uvreda i klevete , te dševnog bola nenijetog njoj i njenoj porodici. I ona je rekla da neće odustati dok pravda ne bude zadovoljena.

A ona lićno nije željela da se spušta na Jelenin nivo i da seprepucava sa njom preko medija , novina , novinara , društvenih mreža , ali da su je njene brojne izjave i navodi duboko uvrijedila i povrijedile , te da nije mogla ni željela  da ostane nijema na to , jer su je brojni prijatelji i porodica pitali upravo zašto se ne oglasi i ne odreaguje u smislu da demantuje navode , ali je ona odabrala pravni put jer vjeruje u sudske institucije države Srbije , te da će pravda ugledati svjetlo dana.

Ceca je još rekla i” Ja nikada nisam bila u sukobu sa njom. Nikada je nisam javno prozivala niti komentarisala. Jelena 20 godina komentariše moje djelovanje na sceni i mene lično, tako da su me duboko pogodile njene tvrdnje da sam naručila ubistvo njenog bivšeg vjerenika, da sam ubica, da sam krvavih ruku, da sam konkubina zemunskog klana, da sam ološ, da sam loša majka i sve ostale rečenice koje se navode u privatnoj tužbi budući da su njene tvrdnje bez ikakvog osnova i dokaza na koje sam morala javno da istupam. Riješila sam da podnesem dvije privatne tužbe jer vjerujem u institucije sistema i suda i želim svoje pravo da ostvarim putem suda”

I na kraju je Ceca završila svoje obraćanje sudu sa ovim riječima: “U vezi ovoga što sam rekla, a i ponavljam da neko ko govori takve neistine treba neuropshijatrijsko vještačenje, mislim i dalje. Zaista, ne mogu da razumijem da javna ličnost drugoj javnoj ličnosti upućuje takve neistine i uvrede, to po meni ne može normalan čovjek da uradi. Zbog ovih riječi pred ovim sudom, istim sudijom se vodio postupak i u tom postupku sam oslobođena optužbe”