Svakako jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima jeste Milica Todorović, koja iza sebe ima sjajnu karijeru, a koju je krenula gradiiti nakon pobjede u popularnom takmičenju Zvezde Granda. Naime, donedavno ona je bila jedina žena koja je pobjedila na ovom takmičenju, a kažemo donedavno jer je nedavno, tačnije u prošloj sezoni pobjedila Džejla Ramović.

Kada je u pitanju njen ljubavni život ona je prije samo godinu dana bila u vezi sa popularnim glumcem Petrom Strugarom, i svi smo, ruku na src e očekivali svadbena zvona, a onda su oni iznenada prekinuli.

Ona je prije nekoliko dana bila gost u jednoj emisiji gdje je pričala o svemu i dotakla se svog privatnog života.

U gostovanju je istakla kako je ona krenula da radi kada je imala samo 13 godina i onda je u jednom trenutku ona samo počela plakati.
To je i nju iznenadilo i onda je priznala da se to nikada nije desilo da sama sebe izennadi što plače.

Ona je tada rekla da je bilo mnogo situacija u životu kada je njeno društvo zvalo da izađu ili da idu negdje,a ona nije mogla da ide sa njima jer je moralaa da radio.

Rekla je isto tako da ni na maturu svoju nije išla kao sve djevojke jer je pjevala na proslovi mature.

Kada je voditelj pitao da li joj smeta to što se u medijama toliko piše o njenom privatnom ljubavnom životu, ona se osvrnula na to da je to kod nas to skoro pa normalno, jer se ovdje najviše o takvim stvarima komentariše.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke