Nnaime, kao što možete zaključiti po samom naslovu, tema današnjeg članka je naša poznata pjevačica Sanja Vučić. Pjevačica Sanja Vučić nedavno je šokirala sve kada je otkrila šta je najgore što je sebi uradila. Tokom nedavnog intervjua, priznala je da se jednom dovela u veoma opasnu situaciju. Srećom, uspjela je sigurno izaći iz toga i sada joj je mnogo bolje.

Jednom sam sama imala krvarenje iz nosa! I nećete vjerovati kako. Bila sam jako ljuta i u žaru ljutnje udarila sam glavom o glavu svog dječka. Samo sam sebe povredila a on je moram priznati, ostao u šoku. Sanja je sa osmijehom rekla u emisiji Amidži, a svi u studiju ostali bez riječi.

Sanja je već neko vrijeme u vezi sa mladim ugostiteljem Nenadom Cicmilom, a o tome šta joj je najvažnije u vezi nedavno se osvrnula u intervjuu za Kurir. U tom intervjuu je otkrila šta smatra da je najvažnije za uspješnu muško-žensku vezu.

Sanja je rekla da je kada je u vezi obično veoma pitoma i razborita. Nikada se nije susrela sa abnormalnom ljubomorom ili agresijom i smatra da treba čuvati privatnost između partnera. U ovoj eri u kojoj se sve prati i prati povjerenje je neophodno, rekla je. Pravi problemi su sada stvari poput toga ko lajkuje čije slike i ko šta prati na društvenim mrežama. Sanja je rekla da nikada ne bi bila sa dječkom koji ostavlja komentare ili lajkove na Instagram stranici svake djevojke. Sve dok joj dječko ne daje razloga za sumnju, ona je zadovoljna.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here