Nataša Ninković važi za jednu od najlepših glumica u našoj zemlji.Nataša Ninković jedna je od najlepših srpskih glumica i poznata je po tome što podržava prirodan izgled.Iako je naglasila da voli prirodan izgled, jednom prilikom je otkrila da joj estetska hirurgija ne smeta sve dok je u granicama normale.

“Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima.Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano”, ispričala je Nataša svojevremeno.

Proslavljena glumica ponekad se podvrgava estetskim intervencijama kako bi osvježila lice. Jednom prilikom se time pohvalila na društvenim mrežama.Nataša je u potpisu na sopstvenoj fotografiji iz aprila 2017. napisala da je novi izgled “zaslužen za moj svež izgled”. Estetska operacija kojoj je bila podvrgnuta bila je dio trajnog makeover-a namijenjenog poboljšanju njenog izgleda.

Neki ljudi nagađaju da je Nataša koristila tehniku ​​zvanu fitnes lica kako bi se riješila podočnjaka. Ovo je metoda koja pomaže u podizanju čela, obrva, kapaka i obraza te smanjuje bore i napetost mišića. Međutim, Nataša nikada nije potvrdila da je koristila ovu metodu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here