Danas je u emotivnom životu moguće apsolutno sve, a iz dana u dan nas uvijek uvjerava neka ispovijest sa internet portala. Neke žene su prisiljene da se udaju za muškarce koji im se ne sviđaju, za muškarce koji su mnogo stariji od njih. Ipak, sledeća ispovest je iz Srbije, mlade žene udate za svekra, a kada joj je muž umro, samo mesec dana kasnije za svekrvu. Ona pristaje na prosidbu svog svekra, a kada ona pristane i kaže “da”, osuđuje je cijela javnost. O četvorici sinova brine sama, a njen svekar ima veoma izdašnu penziju u Švajcarskoj, mora da razmišlja o budućnosti svojih sinova:

 

 

 

“Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način rešiti moju budućnost. Inače svekar ima nemačku penziju i to vrlo dobru.”, rekla je ona.

 

Dogovor je bio da nemaju odnose, ali nakon godinu i po dana, u njoj se pojavila želja, tako da se ipak desilo:”Kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža… Pokoj mu duši. Niko ne zna osim nas dvoje, mog svekra i mene” – zaključila je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here