Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima bez sumnje je Rada Manojlović koja je u više navrata svima dokazala kako točno zna kako skrenuti pažnju na sebe. Isto je i s jednom od najatraktivnijih mladih pjevačica u našoj regiji, jer se radi o djevojci koja uvijek pazi na ono što izgleda i kojem će se izdanju pojaviti u javnosti.

Iako su se svi manje ili više navikli na činjenicu da Rada Manojlović zna i voli nositi kratke hlače, ovih dana doživljava određenu nelagodu. Konkretnije, primijetila je da je njezina automobilska guma u lošem stanju, a kad se sagnula da provjeri situaciju, netko sa strane primijetio je kako izgleda cijeli prizor. U nastavku vam donosimo ovu sliku pa smo sigurni da ćete shvatiti zašto svi već danima o tome razgovaraju.
Međutim, Rada je kasnije otišla kući sa svojim dečkom Harisom Berkovićem. Svi su pomalo iznenađeni što su njih dvoje nakon svih burnih sukoba koje imaju, da su još uvijek zajedno, jer su svi mislili da će njihova veza biti puno kraća, međšutim moguća je i svadba u skorije vrijeme.


Voljeli bismo čuti vaše mišljenje o cijeloj ovoj situaciji, pa nam u komentarima javite što mislite o svemu ovome i što je vaš komentar. Da li je Rada možda trebala pozvati i majstra za ovu cijelu situaciju?
Preporuke