Sve se promijenilo u posljednjih 10 godina. Narod je počeo da gleda samo sebe i svoju korist. Niko nikome ne bi pomogao, tako da se možete osloniti samo na sebe i svoju snagu, i ne očekivati da vam nešto padne sa neba. Tako da morate posebno paziti kada ste napolju, da vam se šta ne dogodi, jer ćete teško naići na nekoga ko će vam pružiti ruku.

https://www.liveleak.com/view?t=sLpDa_1581871132

Tako je i ovaj video koji vam donosimo u nastavku napravljen i snimljen u jednom tržnom centru. Sve je to snimila nadzorna kamera, te je snimak jako brzo došao i do društvenih mreža. Ovaj čovjek je iz samo sebi znanih razloga, divljački ušao u tržni centar, rušeći sve pred sobom. Niko ne zna gdje je toliko žurio, pa se staklo razbilo na 1.000 malih komadića.

Prvo što je sebe mogao isjeći na komade, a osim toga mogao je povrijediti i druge posjetitelje unutar ovog tržnog centra. Što je najgore u njegovoj blizini bio je i jedan muškarac koji je nosio malo dijete, tako da je mogao bukvalno neko nastradati, dijete prije svega. Što je najgore on se nije ni okrenuo, ma ni da je trepnuo jedne sekunde. On kada je sve ovo srušio, nastavio je hodati kao da se u biti nije ništa niti desilo. Vjerujemo da će gazde ovog tržnog centra premotati ovaj video klip, i da će dobro udariti po džepu ovog neodgovornog lika. Šta vi mislite uopšte o ovome postupku, i kak vi reagujete na ovoliku količinu neodgovornosti? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja.

Preporuke