Da li se sjećate rijaliti zvijezde poznatijeg kao Radašin? Baš danas donosimo jako zanimljivu priču o njemu. Bio je stvarna zvijezda u Srbiji i tada je potpuno nestao iz javnosti. Jednostavno ga više nema po medijima ni TV-u, bio je itekako zanimjiv lik, i svi se pitaju pa gdje je nestao jako zanimljivi Radašin?
Radiša Miljković Radašin, nikad priznati rođak Radoša Bajića iz sela Ljupten, bio je sudionk Rijaliti programa Farma i Big Brother. Čak je i u par sezona bio glavni faqvorit za pobjedu, ali mu je uvijek izmaklo to famozno prvo mjesto. Publika ga je zapamtila po specifičnom rječniku, ispravnom stavu, kao i izreci “Ja ću te patošiti”.

Danas Radašin izgleda totalno drugačije, promijenio je frizuru, smršao je i liči više na nekog momka, nego na onog starog Radašina sa repovima kao od konja na kosi. Popularna Televizijska emisija mu je donijelo slavu, ali ne previše promjenu životnog stila, tako da je danas poprilično isti kao i prije ulaska u Big Brother.Ono što je najvažnije je promjena u fizičkom izgledu. Radašin sada ima pomalo drugačiji ten, frizuru na stranu i neke do sada neviđene modne trenutke. Šta vi mislite o današnjem izgledu popularnog Radašina? Sviđa li vam se njegov stajling?

Po zanimanju je poljoprivrednik i povremeno radi na građevinarstvu. U slobodno vrijeme igra nogomet. Iako je dugi niz godina u braku sa suprugom Zlatkom, on nije muškarac koji može biti samo s jednom ženom. Obožava narodnu glazbu, a omiljena pjevačica mu je Zorica Marković. Smatra sebe šaljivdžijom i velikim humanistom.

Preporuke