Pjevač Haris Berković (28) nije dugo samovao nakon raskida šestogodišnje veze s Radom Manojlović te kako mediji u Srbiji saznaju, ima novu djevojku koja je 15 godina starija od njega. Kako tvrde upućeni, Haris je u ovu novu vezu ušao samo dvije sedmice nakon što je stavljena tačka na njegovu vezu sa Radom. I mada su mnogi vjerovali da će Radina i Harisova veza ipak da opstane, čini se da je Haris Radi brzo našao zamjenu, a izvor blizak ovim pjevačima je otkrio:

”Radi i Harisu veza je bila duže vreme na klimavim nogama, ali su mislili da će ipak nekako prevazići krizu. Kada je Manojlovićeva konačno shvatila da od toga nema ništa i na Instagramu priznala da njih dvoje više nisu zajedno, laknulo je i Harisu. Nije mu bilo svejedno, oni su dugo bili zajedno, ali je nastavio dalje. Počeo je više da izlazi s društvom, atraktivne djevojke su mu prilazile, sve mu je to prijalo. Dvije nedjelje nakon što je Rada priznala da su raskinuli, on je uplovio u novu vezu sa ženom koja je starija od njega čak 15 godina.”

Izvor otkriva da se Haris sa njom upoznao na nastupu svoga prijatelja e da uživa sa njom. I ona je iz Bosne, radi se o plavuši i nije poznata javnosti. Izvor kaže da su između njih dvoje odmah sijevnule varnice, da Harisu prija njena energija te da se razlika u godinama i ne primjećuje, te izvor kaže da je Haris toliko odlijepio za ovom plavušom da već planira i zajednički život sa njom.

Ipak, ni ova veza ne može da ide baš po loju, a za to se pobrinula Harisova porodica kojoj se potencijalna, buduća snajka baš i ne dopada:”  Kao i kad je bio u vezi s Radom, tako i sada Harisu glavobolju zadaje njegova porodica. Njima se ova djevojka nikako ne dopada, iako je njihove vjere, što su najviše zamjerali Manojlovićevoj. Sada im smeta što je ona od njihovog sina starija deceniju i po. Oni su jako bijesni na njega. Tokom jedne svađe rekli su mu da se ne vraća kući ako odluči da ostane s njom. Oni ni Radu nisu htjeli da vide očima, pa je spavala po hotelima, a tek za novu djevojku ne žele da čuju. Smatraju da je to velika sramota za njega” – završava izvor.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here