Rada Manojlović i Milan ulaze u Zadrugu 2: bivšem ljubavnom paru dali ponudu od toliko nula da će vam se zavrtjeti u glavi - Lifesytledom

Rada Manojlović i Milan ulaze u Zadrugu 2: bivšem ljubavnom paru dali ponudu od toliko nula da će vam se zavrtjeti u glavi

Čelnici ‘roze televizije’ odlučili da odriješe kesu, pa su po 100 hiljada eura ponudili svakom.

Kako ‘Hit’ piše, Milan i Rada dobili bi za učešće u rijalitiju pojedinačno po nevjerovatnih 100 hiljada eura.

-Rada i Milan dobili su izvrsne uvjete samo da u rijaliti zajedno uđu. Neovisno o tome što nisu u vezi godinama, njih dvoje javnost još uvijek intrigiraju i bilo bi vrlo interesantno pod istim krovom ih vidjeti. Zbog toga su čelnici Pink televizije odriješili kesu i ponudili svakom po 100 hiljada eura – kaže izvor koji je blizak produkciji.

Osim toga što će basnoslovan honorar dobiti, u rijaliti šou će bivši ljubavnici samo na određeno vrijeme ući.

-Neće morati kao drugi učesnici ostati da punih devet mjeseci budu, nego će samo određeni vremenski period biti tu. Iako, nije isključeno da će im za još masniji honorar producenti ‘ružičaste televizije’ ponuditi da i duže ostanu. Ali, to će malo teže ići zato što često Milan i Rada nastupaju, pa im se ne bi isplatilo da sa muzičke scene odsustvuju dugo – kaže izvor.

Pjevačica i pjevač imali su dosta vremena da o ovoj primamljivoj ponudi razmisle.

-Odbili su oboje u prvi mah. Bila im je neprihvatljiva sama pomisao u rijaliti uđu. Naročito Rada nije željela čuti za to da sa Milanom uđe, jer joj je zbog Harisa bilo glupo između ostalog. Ali nakon nekoliko sastanaka sa Željkom Mitrovićem i Milicom shvatila je da to možda i nije tako loša ideja, naročito zato jer je dobio ponudu i njen momak da u isti rijaliti uđe – završava izvor.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply