Odnos punice i zeta se vijekovima ne može nikako razaznati, ne zna se je li to gluma, ili stvarno ponekad ima ljubavi između ove dvije jedinke. Kakva su vaša mišljenja i iskustva povodom ove jako neobične relacije. Vrlo dobro se zna da punicama ni jedan zet nije posebno dobar, i da bi svaka htjela nešto bolje za svoju kćerku. Dosta puta među njima dolazi do nesporazuma raznih vrsta. Padne tu i teških riječi, ali jadna kćerka uvijek izvuče deblji kraj, jer je ona faktički između dvije vatre. Par puta smo vam donosili razne i jako čudne prepiske između punice i zeta, a tak oće da bude i danas. Tome najviše možemo zahvaliti jer se punica ne zna baš najbolje služiti sa modernim telefonima, začas se izgube u aplikacijama, i onda kada žele poslati neku jako neugodnu fotku, zna se desiti da ode na krivu adresu.

Haj kad pošalju koni ili nekoj svojoj rodici, ali šta kad se desi da poruka sa jako zeznutim slikama ode na adresu od zeta? Onda nastaju jako veliki problemi, po nju prije svega, jer zlobni zet može da napravi što šta sa tom slikom, zar ne? Ovaj zet je ucijenio punicu, i rekao da mu pošalje novu sliku gdje se vide malo bolje njeni intimni dijelovi tijela, pa neće nikome reći za to.

Međutim, kad mu je ona poslala ovu novu sliku, zet se slatko nasmijao i rekao da će sliku iste sekunde proslijediti njenoj kćerci, to jeste svojoj supruzi. Šta vi mislite o svemu ovome? 

 

 

Preporuke