Na internetu postoji veliki broj internet portala koje se bave raznim temama i dijeljenjem savjeta u mnogim životnim područjima, pa na tim stranicama također postoji mnogo ljudi koji pišu kolumne u određenim područjima koja su vrlo čitljiva i popularna, a jedno od njih je i kolumna koju pišu. Diedra Sanders, koja inače odgovara na pitanja čitatelja magazina Sun. Prije nekog vremena stiglo je pismo Diederija od gospodina koji je ispričao situaciju u kojoj se našao i zatražio savjet od nje. 
Ovaj čovjek je priznao da je vrlo rado pristao na to rješenje, kao i njegova supruga, te da su se oni organizirali i razmijenili svoje partnere, i to svojom voljom, a kad su krenuli na posao, ovaj gospodin nije mogao ništa učiniti zbog glasnih uzdaha i urlika. 

“Cijela stvar trajala je oko tri sata. U snu nisam mogao vjerovati da itko može toliko to puta učiniti. Vjerujte, više su me mučile njene glasne i strastvene navale, pa kako tako nije nešto sa mnom doživljavala? Jako smo mladi, imam 26, a supruga 25, a u braku smo samo dvije godine. Na kraju je priznanje završio ovim riječima i na neki način priznao da mu je cijelo ovo iskustvo promijenilo život, ali na bolje. “Moja je žena pristala na tu ideju jer je mislila da mi je dosadno s njom u krevetu, dok sam opet bio ubijeđen kako veličina moje muškosti nije dovoljna da bih je zadovoljio.

Moj prijatelj i njegova supruga imaju 24 godine, i da budem iskren, u početku mi se ta ideja nije svidjela. Imao sam seks sa njegovom suprugom u drugoj sobi koji nije trajao niti pola sata.

Preporuke