Ražnatovići, a naročito mladi članovi, jako su aktivni na društvenim mrežama i redovno dijele fotografije iz svog privatnog života.

Jedna fotografija koju je nedavno podijelio Veljko, ovaj je put podstakla ozbiljnu polemiku u vezi s njegovom majkom, inače folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović. Naime, Veljko je podijelio putem Instagrama fotografiju na kojoj je u društvu brata vođe navijača Partizana Aleksandra Vavića – Nikole, te ga oslovio sa “brat”.

Ali, to što je jedan njegov pratilac upitao mladog Ražnatovića, jeste ono što je privuklo posebnu pažnju. -Veljko pitaj svoju mamu šta je kumu Arkanovom radila? stoji u komentaru.

Postavlja se pitanje nakon ovoga da li je zaista Ceca svojevremeno imala romansu sa Arkanovim kumom političarem Borislavom Pelevićem.

Inače, Ceca je neko ko ne voli da eksponira svoj privatni život i ljubavne veze u koje uplovi, drži podalje od očiju javnosti i ne želi da predstavlja javno svog izabranika, ali uprkos svemu, ne prestaje interesovanje za sve što se dešava u njenom životu.

Pjevačica se do sada nije oglašavala povodom ovih spekulacija, a ostaje da se vidi da li će i kako će da reaguje folk diva nakon što vidi ovaj komentar koji je osvanuo na Veljkovom profilu.

Hvala vam što nas pratite.

Preporuke
Loading..