Prvo se oženio Cecin sin, a sada i Brena sprema svadbu, slavlje u domu Živojinovića: Evo koga ženi, isplivala fotografija - Lifesytledom

Prvo se oženio Cecin sin, a sada i Brena sprema svadbu, slavlje u domu Živojinovića: Evo koga ženi, isplivala fotografija

Pompa zbog svadbe Veljka i Bogdane i dalje se ne smiruje, iako je već prošlo pet dana od glamuroznog vjenčanja. Sada se postavlja pitanje da li veliko slavlje uskoro čeka i Lepu Brenu?

Stefan Živojinović je miljenik mnogih dama, pa na društvenim mrežama često dobija brojne komplimente. Mladi pjevač svrstava se među najljepše na našoj estradnoj sceni pa i ne iznenađuje što se djevojke takmiče koja će prije privući njegovu pažnju. Naime, nedavno je Stefan podijelio putem svog Instagram profila fotografiju ispod koje je odmah dobio i ponudu za brak.

Ženi me! napisala mu je jedna od pratiteljki, a potom je i uslijedio odgovor na komentar He, he, stanite u red – napisao je jedan od njegovih pratilaca. Inače, do nedavno je Stefan bio u ljubavnoj romansi sa djevojkom koju nije predstavio javnosti, a potom je otkrio da je opet slobodan i kakvu djevojku želi pronaći.

Kako je naveo tom prilikom, nije u vezi i traži nekog ko mu odgovara i ko zaista želi da bude sa njim, da osjeti kako je to prirodno i da u tome nema nikakve koristi, a na šta se on uvijek naježi. Dodaje da shvata poziciju u kojoj se nalazi i smatra je otežavajućom okolnošću, ali da će djevojku predstaviti i javnosti onda kada za nju pomisli da je prava.

-Jako vodim računa o svom ugledu i imidžu, kad se budemo voljeli i bude mi neka odgovarala, pokazat ću je -rekao je on. Brenin sin je nedavno ugovorio i nastup povodom Nove godine, te priznao da mu je veoma važno kako zvuče i kako on pjeva, kao i da se trudi da bude sve bolje i bolje.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply