Prvo saznala da je Haris vara, a sad su doktori Radi Manojlović javili još tragičniju vijest - pala u tešku depresiju (Foto) - Lifesytledom

Prvo saznala da je Haris vara, a sad su doktori Radi Manojlović javili još tragičniju vijest – pala u tešku depresiju (Foto)

Radu Manojlović uslikala je ekipa Telegrafa pred jednom privatnom klinikom koja se nalazi u Beogradu, dok je bila u vidno potresenom stanju.

Samo par dana nakon što je svaki kontakt prekinula sa Harisom, saznala da je trudna

Nakon što je pjevačica Rada otkrila da je vara dečko Haris Berković, imala je i razloga da se raduje, ali to nije dugo potrajalo nažalost. Samo par dana nakon što je saznala da je u drugom stanju, pjevačica je imala spontani pobačaj zbog lošeg psihičkog stanja i depresije.

Kako je prije nekoliko dana ekskluzivno objavljeno, Haris je uslikan sa novom djevojkom u jednom prijestolničkom restoranu kako uživa na obali Save, čime su glasine potvrđene da je Rada sa pobjednikom Zvezda Granda raskinula trogodišnju vezu upravo iz ovog razloga.

Tragom informacija da je Rada trudna, paparazzo portala Telegraf, pjevačicu je uslikala pred jednom privatnom klinikom, ali je pjevačica već tada za tužne vijesti saznala.

-Nakon što je Rada otkrila da je Haris vara, odlučila je sa njim raskinuti. Ali, samo par dana nakon što su svaki kontakt prekinuli, otkrila je da je u drugom stanju. Mada se trudila da što lakše prođu prvi dani trudnoće zbog napete situacije i stresa, imala je spontani pobačaj – priča blizak izvor i dodaje:

-Rada ovih dana na kontrole odlazi da bi bila sigurna kako je sve uredu, zato što se kao majka želi što prije ostvariti. Još uvijek je u depresiji zato što su objavljene i Harisove slike sa novom djevojkom, pa joj sad sve teže pada – završava priču izvor blizak pjevačici.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply