Nenad Macanović Bebica je jučer diskvalifikovan iz Zadruge 6 i odmah je poslato pismo u Belu kuću u kojem se obaveštavaju svi ostali zadrugari da znaju šta se tačno dogodilo. Samo jako draga, volim te najviše – napisao je u priči, a poruka je verovatno upućena Miljani Kulić, koja je u rijalitiju ostala bez njega.

“Zadrugari, ovim vas zvanično obavještavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja ”Zadruge 6”. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000eura, a televizija ”Pink” će ga tužiti shodno tom ugovoru te se nadamo da su svi svjesni ovakvih posljedica. Svi su zatečeni te ne mogu da vjeruju šta se desilo i kako je došlo do toga,međutim Bebica se oglasio i na Instagramu kazavši :

 

Diskvalifikovan je nakon što je otkriveno da je njegov voljeni otac lošeg zdravlja, a video koji objašnjava njegov bijeg iz rijalitija pojavio se na internetu. „Tata mi je bolestan, a majka je otišla u Nicu, idemo napolje“, moli Milijana pre nego što Nenad napusti zemlju. Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa da je Nenad diskvalifikovan. Fanovi najbolje znaju šta se tamo dešava jer cijelu situaciju prate na malom ekranu.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here