Vladimir Krnač, popularni takmičar u Puzzle kvizu, tema je razgovora na društvenim mrežama već skoro 24 sata. Puzzle Quiz se emituje posljednjih 30 ili više godina i veoma je popularan, posebno među starijom populacijom. Vladimirov karakter i duhovitost dobro su poznati svima koji vole da gledaju srpske porodične kvizove. Vladimir je u medicinskom svijetu poznat i po tome što je, uz kvizove, često davao krv, a do sada je davao više od stotinu puta sa najdragocenijom preciznošću.

Vladimir je ovoga puta u javnost zakoračio ne zbog svog znanja i brzine razmišljanja, već zbog nepravde koja mu je nanijeta u kvizu “Najslabija karika”, koji je cijela Srbija vidjela u direktnom prenosu. Odnosno, uprkos činjenici da je dao 22 tačna odgovora, što gotovo niko drugi nije mogao, ostala dva takmičara su ga odlučila proglasiti najslabijom karikom. Odluka je bila u duhu kviza, međutim, na društvenim mrežama i u samom studiju, voditelj, naš poznati glumac Nikola Kojo, dao je izjavu o Jugoslaviji, a Milijana (koja je ispisala Vladimirovo ime na tabli za ispadanje) nešto je imala da kaže i reakcije su bile burne.

Ovaj takmičar je rekao da su mislili da će se ovako nešto dogoditi, a sada se ne hvale. Očekivali su da će izgubiti od ostalih takmičara i biti izbačeni, jer je to pravilo kviza. Ipak, najviše im je žao što se to nije dogodilo jer nisu dobili 22 pitanja neposredno prije početka kola. Željeli bi da vide da li mogu da završe kviz bez pogrešnog odgovora, što bi predstavljalo presedan. Nikola Koja je nakon emitovanja napustio govornicu i rekao da je očekivao ovakav ishod, ali ne u ovoj mjeri.

Vladimir je bio veoma dirnut izlivom podrške koju je dobio od ljudi nakon pobjede u kvizu. Posebno je bio zadovoljan kada je saznao da će mu TV stanica koja je emitovala emisiju platiti put u Egipat. Rekao je da već godinama učestvuje u kvizovima ne zato što se nadao da će zaraditi, već zato što je uživao u izazovu. Sada kada je imao priliku da ode u Egipat, bio je veoma uzbuđen zbog toga.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here