U novijim vestima, penzionisana i veoma cenjena teniserka, koja je takođe majka dvoje dece, izazvala je talase u medijima zbog objavljene fotografije nje i njenog supruga Bastiana Švajnštajgera. Nakon toga, koleginica teniska Ana je privukla pažnju dijeljenjem simpatičnog videa svog djeteta, koji je brzo zaokupio srca javnosti. Osim toga, njene nedavne objave na društvenim mrežama izazvale su poprilično uzburkanost među njenim pratiocima.

Obožavatelji Ane Ivanović na društvenim mrežama s nestrpljenjem su iščekivali objavljivanje prvih fotografija njenog novorođenog sina. Bivša teniska zvijezda je tokom vikenda rodila zdravog dječaka i vratila se kući sa malim. Ivanovićeva je snimila nekoliko kratkih video snimaka bebe i podelila ih na svom Instagram nalogu, redovno obaveštavajući svoje pratioce. Prikaz teniserke i njene porodice imao je dubok uticaj na sve one koji su ga gledali. Posebno je istaknuta iskrena naklonost Ivanovićeve porodice, a pojedini pojedinci ostali su zatečeni preranim objavljivanjem slika na kojima je njeno najmlađe dijete. U prošlosti je Ivanovićeva, koja trenutno vodi kozmetičku kompaniju, odlučila da sačeka nekoliko sedmica, a možda čak i mjeseci prije nego što podijeli bilo kakve slike svoje prvo dvoje djece, Leone i Luke. Ipak, ovom prilikom fotografije su objavljene mnogo ranije.

Nakon rođenja drugog djeteta, teniserka i njen partner, fudbaler Bastian Schweinsteiger, izgleda da su manje zabrinuti zbog sadržaja koji objavljuju na društvenim mrežama. Moguće je zaključiti da vjeruju da će život sa troje djece biti jednostavniji i manje složen nego sa samo dvoje. Među roditeljima je široko rasprostranjeno uvjerenje da je podizanje trećeg djeteta općenito jednostavnije i manje opterećujuće. Međutim, tek treba da se utvrdi da li će to važiti za Anu i Bastiana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here