Naime, naš predsjednik Aleksandar Vučić držao je sina Vukana podalje od očiju javnosti, učeći na greškama koje je pravio sa starijom decom te mu je to, moramo priznati išlo odlično za rukom. Kao prvi čovjek Srbije, ima mnogo neprijatelja, a posljednjih godina smo vidjeli da se to odigrava prijetnjama njegovoj djeci, uključujući i pretnje smrću, čak su mu nekoliko puta prijetli i cijelom porodicom.

Vukan je ostao relativno nepoznat javnosti jer je njegova porodica uspjela izbjeći paparace i javna dešavanja, što mu je omogućilo da odrasta u sigurnom i zaštićenom okruženju. Njegov izgled je manje važan od činjenice da je omiljen među članovima porodice, a obožavaju ga baka i deda, sestra Milica i brat Danilo. Njegova majka Tamara Vučić voli djecu i često se uključuje u humanitarni rad kako bi im se približila. Kao što znate, često je počasni gost u različitim fondacijama.

Nedavno je čak posjetila i Institut za eksperimentalnu fonetiku i fonetiku govora “Đorđe Krstić” kako bi se tamo družila sa najmlađom djecom. mnogi su je pohvalili zbog toga. Vukanovi roditelji pokušavaju da ga odgajaju sa pravim porodičnim vrijednostima, balansirajući između Tamarine ljubavi i Aleksandrove discipline.

Prva dama je nedavno posetila Institut za eksperimentalnu fonetiku i govornu patologiju “Đorđe Kostić”. Prema njenoj objavi na Instagramu, prva dama je bila duboko dirnuta djecom koju je tamo upoznala, a koja su društvene interakcije ispunila intenzivnim emocijama. Sa nekima se čak i slikala, a iz njene objave vidjelo se da prva dama jako voli djecu, a posebno svog dragog mališana kojeg svijet tek treba predstaviti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here