Svjesni smo toga da postoji veliki broj testova koje vam mogu odrediti kojem tipu ličnosti i koji karater vi imate, a oni su uglavnom bazirani na tome da se oni provlače kroz razne mozgalice i razne zagonetke.

Kada su u pitanju takve mozgalice, oni se vrlo često koriste i u raznim naukama kao što je psihologija gdje naučnici mogu na osnovu njih da odrede neke stvari o vama za koje ni vi niste znali.

Kada je u pitanju ljudsko biće, svi mi smo različiti i svim mi imamo drugačije poglede i drugačije viđenje stvari koje nas okružuje.

To se najviše primjeti kada su u pitanju neke fotografije i slike na kojima ima mnogo boja, pa svako do nas vidi te slike na drugačiji način.-

Nego da se vratrimo na današnji članak. Naime, njemu vam donosimo jednu ilustraciju i vaš zadatak jeste da nam kažete koju boju ste na ovoj ilustraciji prvo primjetili.

Ukoliko je to tamnoplava boja vi spadate u one osobe koji su perfekcionisti i vi jednostavno volite da analizirate ljude oko sebe. Kada je riječ o prijateljima njihov broj oko vas je izuzetno mali, ali bez obzira na broj taj broj prijatelja je najbolji.

U životu vam je jako bitno da je nešto estetski  lijepo, naročito kada je riječ o odabriu parntera, pa vi zbog toga niste baš nešto emocionalno osjetljivi.

Ukoliko je pak to bila žutozelena boja vi spadate u one osobe kod kojih u životu sve ide glatko i to bez neklih velikih napora.

Vi jednostavno prihvatate ljude sa svim manama i vrlinama i realni ste.

AKo ste vidjeli prvo tirkiznu boju vi ste jedna umjetnička duša i vama je umjetnost sve u životu. Pored toga jako ste radoznali i sve bi ste da probate i sve vidite i sve doživite, a kako uživate u lijepim stvarima vi vidite te lijepe stvari na svakom koraku.

.
Koju boju ste vi prvo vidjeli? Pišite nam

Advertisement