Miloš Radulović bio je sin jednog od napoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, Aleksandra -Fute Radulovića i Marine Tucaković.

Pronašli su ga prvog decembra prije 11 godina beživotnog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranili su ga na Novom groblju nakon tri dana. Marina godinama nije željela da govori o ovoj bolnoj temi, do prošle godine kada je istakla da joj je to bio najteži događaj u životu. Upravo je ona pronašla njegovo beživotno tijelo.

Ušla sam u Milošovu sobu i zatekla.. to što jesam. Tada su mu bile samo 24 godine. Bilo je to prvog decembra. Uvijek sam se plašila da će mu se nešto desiti. Ode vam dijete sa školom na ekskurziju pa se plašite kako će stići. Uvijek strahujete za voljene – rekla je ona jednom prilikom.

Interesantno, tu noć… tako je bio veseo, toliko smo se smijali, zaista nisam mogla da predosjetim bilo šta loše. Koliko sam ranije iz straha predosjećala…. i eto baš se desilo to čemu se tad zasigurno nisam nadala. Taj dan sam trebala u jednu emisiju kao žiri. Bio je to trenutak trezvenosti i ludila – dodala je Marina.

Miloš je legao na spavanje prije 11 godina, ali nikad se više nije probudio. Kada je Marina pronašla njegovo tijelo, bio je sav modar, dok je hitna pomoć samo mogla ustanoviti sm rt.

Više čitajte OVDJE.

Preporuke
Loading..