Prošetala je u najužoj haljini ikada - kad se okrenula, desio se neviđeni blam, pogledajte i sami šta je to izvirilo - Lifesytledom

Prošetala je u najužoj haljini ikada – kad se okrenula, desio se neviđeni blam, pogledajte i sami šta je to izvirilo

38-GODIŠNJA KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST SU U MAJAMIJU UHVAĆENI. KIM JE DJELOVALA FANTASTIČNO KAO I UVIJEK U USKOJ PLAVOJ HALJINI, IMALA JE TIRKIZNE CIPELE SA VISOKOM ŠTIKLOM.

Ali da bi kao salivena stajala tako uska haljina, njoj treba pomoć.

U vidu steznika je imala pomoć, nikako nije htio da na mjestu ostane, stalno je izvirivao sa svakim novim korakom koji napravi Kim. Komentari na njen izgled i nisu baš blagonakloni.

Na društvenim mrežama pljušte komentari, a jedan do takvih je kako će eksplodirati vrlo brzo, odnosno da će baru od silikona ostaviti.

Čude se i usjecima koji su od silnih steznika nastali, kao i pomagala koje ima na sebi.

Haljina koja će se po šavovima rasparati, ne znam kako se Kim u nju uopšte uvukla, pisali su ljudi.

Kimberly Noel Kardashian rođena je u Los Angelesu, u Kaliforniji. Ona je škotskog i nizozemskog podrijetla na majčinoj strani, a od strane njenog oca armenskog podrijetla. Ona je kći odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je branio glumca i američkog nogometaša O.J. Simspona, koji je potom optužen za ubojstvo svoje supruge. Umro je od posljedica raka jednjaka 30. rujna 2003. u dobi od 59,5 godina. Njenaa majka je Kris Jenner, koji je i njen menadžer.

Ima dvije sestre, Kourtney najstarija i Khloe najmlađa, i brata Robert Kardashian Jr. O. J. Simpson je njegov kum

Categories: Najnovije

Leave A Reply