Ma koliko mnogima izgledalo zaista privlačno biti dijelom estrade i biti dijelom toga glamura i raskoši, stalnih nastupa, koncerata, dobre zarade, snimanja pjesama, spotova, popularnosti i slave, ipak sve to sa sobom nosi i neke negativne stvari. Mnogo je u tom poslu i pritiska i stresa, jer su očekivanja uvijek velika, te pjevači i pjevačice stalno moraju da budu zanimljivi, inovativni, tako da privlače pažnju na sebe i svojim pjesmama, ali i svojim postupkom, a kada su pjevačice u pitanju, veoma je važan i fizički izgled, ljepota i atraktivnost.

Iz toga razloga, da bi uklonile neke nedostatke, i da bi izgledale ljepše i atraktivnije, mnoge su se naše pjevačice podvrgnule raznim plastičnim operacijama, ali i drugim korekcijama.

Tako pjevačica Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najljepših pjevačica na našoj estradi, ali malo ko zna kako je ona izgledala na početku svoje karijere. Ona je danas u sretnom braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra, a ona se nakon porođaja veoma brzo vratila na svoju djevojačku liniju, a lice joj danas izgleda mladoliko i blistavo

Svoj izgled Prijovićka je mijenjala tokom godina, mada je i ranije bila veoma lijepa, ai ona sama nikada nije krila da je korigovala ono što je željela, te da je radila promjene na svojim ustima, na nosu, grudima i na zubima: “Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htjela”, izjavila je Aleksandra jednom prilikom, pa dodala:

“Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promijeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati mjeru. Ne treba pretjerivati, da ne ličite na sebe”, priznala je ona tada, a danas bi Aleksandri malo ko mogao da nađe neku manu i na licu i na tijelu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here