Čovjek koji je inače plastični hirurg je pozvao Veroniku na sastanak i onda je njoj predložio razne estetske zahvate kako bi on uspio da od nje napravio “savršenu ženu koja njemu odgovara”, a sve to je počelo poslije njenog porođaja.

Veronika je zapravo poslije porođaja odlučila da ode kod estetskog hirurga koji se zove Dejvid Metlok kako bi se konsultovala sa njim, a ona nije ni slutila šta će sve tamo da dobije. On je njoj zapravo predložio da uradi “Čudesna žena transformaciju” i sve to podrazumijeva razne plastične operacije.

U to je bilo uključeno mnogo tretmana kao liposukcija i botoks i podizanje raznih dijelova, dok je Veronika prije Davida već imala nekoliko zahvata, ali ona nikada ovako daleko nije namjeravala ići.

Veronika je rekla da je poslije toga ona pruhvatila sve to što je David predložio, a na kraju je prihvatila i brak, gdje je on nju zaprosio na prvom sastanku, dok je za sebe rekla da je hodajuća reklama za njegovu ordinaciju.

Dejvid nije samo na njoj radio operacije nego je i radio na sebi, gdje je sebi ubrizgao implatante u bicepse, listove i tricepse, a kada su je mediji pitali da li je ona sigurna da nju suprug voli zbog toga što ju je čitavo transformisao, dok je ona na to rekla:

“Ja znam da mene David voli jer kada sam ja ušla u njegovu ordinaciju, ja sam tada imala nekih desetak kilograma više i on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled”, odgovorila je Veronika na pitanje novinara.