Jedna od članica grupe Hurricane   koje će predstavljati Srbij na izboru pjesme za Evroviziju , je upravo kćerka Nenada Kneževića , nama poznatijeg kao Kneza koji iza sebe ima brojne hitove. A njegova kćerka je Ksenij Knežević , trentno jedna od definitivno najpopularnijih pjevačica u Srbiji , ona je rped kamerama uvijek priordna i opuštena , a ima i veoma izražen smisao za humor , pa je sa njom uvijek zabavno razgovarati.

Međutim posljednjih dana je internetom počeo kružiti snimak , gdje njh dvoje razgovaraju , a ona njega jasno i glasno pita zašto on misli da je ona prolupala. On je nju jednostavo očinski iskritikovao za neke stvari , međutim problem cijele priče leži u tome , što je njihov razgovor , bez njihovog znanja i dozvoloe snimila  objavila njegova mlađa kćerka , koja na osnovu poznatog oca i još poznatije sestre sada skuplja lajkove i pratioce na tiok toku.

 

Nenad knez se oglasio povodom ovoga i objasnio je da jeste kritikovao svoju kerku , ali da je to ormalno i da je to nešto što podrazmijeva samo roditeljstvo , ali da njegova mađa kćerka često pravi tave snimke i objavi ih bez njegove dozvole , ali da svakako to jeste problem i da svakako bude sankcionisana kako spada. Otprilike to je priča svake porodice , u današnje vrijem jer su društvene mređe preuzele primat nad svih ostalim vrijednostima.

@nerealisticno

Knez je moja nova omiljena ličnost #foryou #foryoupage #fyp #viral #nerealisticno #ksenija #knez #hurricane #kseniaknezevic

♬ original sound – NEREALISTIČNO