Naša zabavna scena obiluje zanimljivim događajima, zbog čega su i pjevači sa naših prostora zastupljeniji u medijima. Jedna od najpopularnijih je Jelena Karleuša, koja je slavu stekla prije nekoliko decenija. Međutim, svima je jasno da je do sada bila upletena u mnoge afere, zbog čega je bila popularnija od njenih pjesama.

Jelena se po izgledu i držanju oduvek razlikovala od svojih vršnjaka, zbog čega je često bila kritikovana i ismijavana. Dobila je nadimak “balkanska diva” i vrlo je samosvjesna svog statusa modne ikone, te redovno objavljuje nove fotografije na društvenim mrežama.Jelena je bila veoma aktivna u izdavanju nove muzike, a mnoge njene pjesme su postale veoma popularne. Međutim, već neko vrijeme nije objavila novi projekat, pa se ne zna kakvi su joj planovi za budućnost. Najaktualnija tema je njen brak sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, jer je tokom prethodne godine objavljena vijest o njihovom razvodu. Međutim, do sada su i dalje u bračnoj zajednici i ne žele da komentarišu pitanja o svojoj porodici.

Njihovi fanovi pretpostavljaju da par nije želio da se razvede prvenstveno zbog ćerki Atene i Nike, koje su sada već odrasle devojčice. Otkrilo se da je Jelena u mladosti upisala srednju školu u Zemunu, koju je kasnije iz nepoznatih razloga napustila. Navodno su joj smetale brojne zabrane i rigorozna pravila, koja su se uglavnom odnosila na kodeks oblačenja, čemu Jelena nije mogla da ostane dosljedna.

Pjevačica, koja je muzičku karijeru započela veoma mlada, često je izostajala sa nastave i morala je da se prebaci u Politehničku školu. Međutim, nije se dugo tamo zadržala i odlučila je da upiše turističku školu. Istovremeno je pohađala i srednju muzičku školu, što joj je pomoglo u razvoju karijere.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here