Djevojka Tijana Jurić je imala samo 16 godina kada je zvjerski ubijena. Sada je njen otac nakon njene smrti snašao snage iodlučnosti da pomogne svakom djetetu koje bi moglo da završi kao što je njegova kćerka. Igor njen otac je tako osnovao jednu fondaciju a još prije godinu dana je tako pričao javno kako ima saznanja da je u iskorištavanju maloljetnica uključen čak i jedan poznati političar ali tada nije htio da otkrije njegovo ime.

Sada se u Srbiji digla velika prašina nakon saznanja da su se na raznim proslavama u Jagodini podvodile maloljetnice i da je navodno umiješan i Dragan Marković poznatiji svima kao Palma. Sada je u tim saznanjima iznijeta u javnost Marinka Tepić koja je pokazala snimak svjedočenja jednog bivšeg zapsolenika tog hotela u kojem je bila organizovana proslava. Naravno da je Palma sve te izjave negoirao i otišao u tužilaštvo na razgovor. I dalje je otvore predmet o kojem se još uvijek vodi istrag. Na to sve se odmah oglasio i Igor Jurić koji je tako rekao kako Marinkine optužbe nisu optužbe koje nemaju temelj.

On je prije neka dva tri dana bio gost u jednoj emisiji Tisak nedelje gdje je pričao o detaljima o ovom slučaju. On je za kraj ove emisije rekao kako želi da javnost zna da on nema apsolutno nikakvih problema kao ni onih suicidnih misli za slučaj da jednog dana bude završio u Dunavu. Svi pristuni u studiju su bili šokirani njegovom izjavom.

Olja Bečković je upitala zašto mu takve stvari uopšte padaju na pamet, na šta je on dao odgovor da svaki dan provjerava svoj auto i da nema problema sa svojim zdravljem, i da smao želi da se zna da ako se njemu šta dogodi da to nema veze sa njegoovm voljom.