prevare , manipulacije , prekidi , razvodi danas su postali jedna možemo reći normalna pojava i vijest koja se čuje svako malo. Dešava se svuda i u svim generacijama , međutim ako se radi o običnim ljudima koji nisu ni koji način eksponirani u medijima to prolazi nekako ispod radara , jer životi običnih smrtnika nisu nikome zanimljivi. Ali sa druge strane ako se radi o glumcima ili pjevačima i drugim javnim ličnostima o tome se priča većinom jako dugo i na sva zvona.

 

 

Takav je i ovaj slučaj , naime poznati Bosansko Hercegovački pjevač Amar Gile Jašarspahić , je još jedan od pjevača koji se proslavio svojim nastupima u Zvezdama Granda kada je i pobijedio i vrtoglavom brzinom krenuo graditi svoju karijeru. Njegova karijera je poput katapulta istog trena postala uspješna , brojao je mnoge nastupe šrom regiona , Bosne i Hercegovine , Srbije i Crne Gore , a gdje god bi se pojavio bio je omiljen , zbog repertoara koji je pjevao , pjevao je ono što svi vole , a to radi maestralno. On se baš nedavno osvrnuo na to kako jedva čeka da prođe cijela situacija sa koronom da nastavi sa nastupima i pjevanjem.

Ono što se nedavno desilo ovom pjevaču jeste da se razveo od svoje dugogodišnje supruge Ene, sa kojom ima i kćerku , a do razvoda je došlo jer je Amar nju prevario sa srpskom poznatom rijaliti zvijezdom, sa kojom je kasnije bio u vezi Natašom Radenicom. Međutim i ta je veza bila kratkog vijeka , očigledno da im je bilo bolje dok su se krili. Kćerka koju ima sa Enom , je pripala njegovoj supruzi , kako to inače i biva. A amar je nakon raskida sa NAtašom sam , za medije se našalio da bi se puno ranije razveo da je znao da mu samački život toliko prija i da je tako lijepo. Koja su vaša mišljenja o Amaru i njegovoj  izjavi ?